Beruházás

A kivitelező

A HUNGARIAN PROJECT Kft. 1997 óta van jelen az építőiparban. Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk egyre magasabb színvonalon képes eleget tenni a piaci elvárásoknak.


Társaságunk nettó árbevétele a 2017 év során meghaladta az 2,2 milliárd forintot. A dolgozói létszám 60-80 fő között mozog, a kivitelezendő munkák igénye szerint. Cégünk Európa területén építési projektek megvalósításával foglalkozik.

A megrendelőink sorába tartoznak Európa vezető építőipari vállalatai. Elsődleges célunk, hogy a megrendelői igényeket a legmagasabb szintű igényességgel elégítsük ki.

A kivitelezésről

A megújuló városrészben változatos méretű, tájolású és beosztású lakásokat alakítunk ki, amely sokak számára elérhetővé teszi az önálló otthon megteremtését.


Helyszín
A belvárosban, a Bocskai utcában kerül kialakításra ez a 19 lakásos társasház. A telek ideális elhelyezkedése miatt szinte valamennyi lakás napfényes. Az utcára nézők dél-nyugati tájolásúak, tökéletesen benapozottak. Ugyanakkor az udvarra néző csendesebb lakások a reggeli órákban fognak napot kapni.

Közlekedés
Autóbusz: számos helyközi és az összes távolsági buszjárat kb. 350 m-re
Vonat: vasútállomás kb. 450 m-re.

Infrastruktúra
A környéken számos óvoda és iskola fogadja az itt élő családok gyermekeit. Egészségügyi szolgáltatók, pénzintézetek, hivatalok, kávézók, éttermek, posta is néhány perc sétával elérhetőek a társasházból.

Értékesítés

A lakóépületek 1/1 tulajdonjogát értékesitjük. Mindegyik ingatlanunk önálló helyrajzi számmal rendelkezik.

Lakóingatlanaink emelt szerkezetkész állapotban kerülnek átadásra.

Az emelt szerkezetkész állapot tartalma:
Az épületek teljes közművel (elektromos ára, víz, csatorna, gáz, telefon, kábel tv, internet) ellátottak, a közművek csatlakozási pontjai az épületekben ki lettek építve. A telkeken esővíz elvezető rendszer van kiéptítve. A falazatok blokktéglából készültek, a tető fagerendás, Tondach hódfarkú cseréppel héjjalt. Az alapvezetékek, szellőző, légkondicionáló, fűtési rendszer csövezései kiépítettek. A külső nyílászárók, lépcsőházajtók, bejárati ajtók műanyagból készültek.

A Társasházi alapító okiratok bejegyzését követően az egyes ingatlanok külön helyrajzi számra kerülnek.

Beruházás

Műszaki leírás és tartalom

letölthető pdf